Avion hitne pomoći

Avion hitne pomoći

 

Mi smo kod Vas i Vaše rodbine brzo i nesputano u hitnim slučajevima. U najkraćem mogućem roku možemo organizovati i bezbedno izvršiti transport pacijenta letom hitne pomoći. Svaki transport pacijenta pažljivo planiramo zajedno sa Vama. Brinemo o specifičnim potrebama svakog pojedinačog pacijenta, uzimajući u obzir zdravstveno stanje, finansijske mogućnosti pacijenta i njegove porodice. Savršeno smo opremljeni i obučeni za sve Vaše potrebe. Na raspolaganju smo Vam 24 sata na dan za pitanja, informacije ili bilo šta drugo. EMT EUROAMBULANCE označava empatiju. Kontaktirajte nas. Pronaći ćemo način i rešenje.

AvionHitnePomoci16
a
inner-img-2

Avion hitne pomoći stiže do vas širom sveta!

 

Transporti pacijenata vozilima hitne pomoći su uvek posebna i specifična stvar za svakog pojedinca. Svaki pacijent je drugačiji, svakom pacijentu je potreban različit tretman. Naš medicinski tim se intenzivno priprema za Vašu situaciju, objašnjava rodbini i prijateljima mogućnosti povratka i odgovara na sva pitanja.

Kontaktirajte nas

 

Razgovarajte sa nama. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate za više informacija o našim uslugama medicinskog sanitetskog transporta. Možete nas kontaktirati telefonom ili elektronskom poštom.

kontakt