Komercijalni letovi

Komercijalni letovi

 

Medicinska stjuardesa (medicinska pratnja) je mnogo jeftinija od privatnog leta avionom hitne pomoći. Skoro sve bolesti i stanja su pogodna za ovaj vid transporta. Zavisno od zdravstvenog stanja pacijenta, naš medicinski tim će Vas ili Vaše najdraže transportovati u posebno dizajniranom PTC-u (kabina za prevoz pacijenata, kao mala jedinica intenzivne nege) ili na nosilima (jednostavna ležeća površina). Takođe je moguće, ukoliko to dopušta zdravstveno stanje pacijenta, da kvalifikovani medicinski radnik bude uz Vas tokom celog leta na komercijalnoj liniji (ekonomska, biznis, prva klasa) i da se brine za sve Vaše medicinske potrebe.

airplane
KomercijalnilLet10 lezeci
KomercijalnilLet12 PTC

Služba za povratak kući to radi:

 

Mi Vas vraćamo kući. Na najbrži i najkomforniji način. Vazduhom. Naš tim stručnjaka za letove hitne pomoći širom sveta, kao medicinske stjuardese ili međunarodni transport pacijenata koji zahtevaju intenzivnu negu.

Treba napomenuti da se zbog nedostatka prostora u ekonomskoj klasi prevozi uz medicinsko osoblje obično obavljaju u poslovnom ili prvom razredu. U osnovi, možemo sarađivati sa svim aviokompanijama, ali imamo dobar kontakt sa nekim aviokompanijama (npr. TAP Portugal, Air France) i posebnu osnovu poverenja zasnovanu na partnerstvu.

Kontaktirajte nas

 

Razgovarajte sa nama. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate za više informacija o našim uslugama medicinskog sanitetskog transporta. Možete nas kontaktirati telefonom ili elektronskom poštom.

kontakt